header jpg

Uvjeti korištenja web sjedišta

Korištenjem web sjedišta prihvaćate niže navedene uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja

Koristeći web sjedište slažete se da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim uvjetima koji su na snazi.

Sve informacije na ovom web sjedištu opisane su u najboljoj namjeri i s najvećom mogućom točnošću u odnosu na informacije koje su trenutno dostupne. Ne odgovaramo za eventualne greške u prezentiranim informacijama. Ukoliko primjetite neku grešku, slobodno nas kontaktirajte i ukažite nam na pogrešku. Ukoliko je primjedba opravdana, ispravit ćemo ju u najkraćem mogućem roku.

Ne odgovaramo za materijalnu, ili bilo koju drugu vrstu štete koju prouzroči objavljivanje, ili neobjavljavljivanje informacija na ovom web sjedištu.

Svi tekstovi na su autorsko djelo, te podliježu zaštiti autorskih prava. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje teksta s ovog websjedišta bez izričite dozvole autora. Iznimno, kraće citiranje (do 3 rečenice) dozvoljeno je bez dozvole autora, uz uvjet referenciranja postavljanja linka na izvor: http://

Ukoliko se slažete s navedenim uvjetima, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite.