Poljoprivredno zemljište header jpg

Uvjeti korištenja web sjedišta poljoprivredno-zemljiste.hr

Korištenjem web sjedišta poljoprivredno-zemljiste.hr prihvaćate niže navedene uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja

Koristeći web sjedište poljoprivredno-zemljiste.hr slažete se da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim uvjetima koji su na snazi.

Sve informacije na ovom web sjedištu opisane su u najboljoj namjeri i s najvećom mogućom točnošću u odnosu na informacije koje su trenutno dostupne. Ne odgovaramo za eventualne greške u prezentiranim informacijama. Ukoliko primjetite neku grešku, slobodno nas kontaktirajte i ukažite nam na pogrešku. Ukoliko je primjedba opravdana, ispravit ćemo ju u najkraćem mogućem roku.

Ne odgovaramo za materijalnu, ili bilo koju drugu vrstu štete koju prouzroči objavljivanje, ili neobjavljavljivanje informacija na ovom web sjedištu.

Svi tekstovi na poljoprivredno-zemljiste.hr su autorsko djelo, te podliježu zaštiti autorskih prava. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje teksta s ovog websjedišta bez izričite dozvole autora. Iznimno, kraće citiranje (do 3 rečenice) dozvoljeno je bez dozvole autora, uz uvjet referenciranja postavljanja linka na izvor: http://poljoprivredno-zemljiste.hr

Ukoliko se slažete s navedenim uvjetima, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite.